Doorbraak voor nieuw talent Doorbraak voor nieuw talent
Doorbraak voor nieuw talent
Intel® Core™ vPro™ processor family

De werkplek voor talent

The Workplace for Talent

Helpt uw werkomgeving u om het beste talent te werven, ontwikkelen en behouden?

Of haakt de nieuwe generatie leiders af door achterhaalde praktijken en verouderde technologie?

Een nieuwe generatie werknemers plaatst vraagtekens bij traditionele werkwijzen en structuren. Medewerkers van generatie Y (geboren tussen 1982 en 2005) zijn de eerste mensen van de digitale generatie die geen wereld zonder internet hebben gekend. Ze zijn de sturende kracht geweest achter BYOD en uniforme communicatie en verwachten dat ze de technologie die hun persoonlijke leven verrijkt ook kunnen gebruiken voor samenwerking en innovatie op de werkplek.

 Ze verwachten dat werkplekken net zo flexibel zijn als zij, en ze vinden dat starre bedrijfsstructuren het vloeiende teamwork belemmeren waarin hun vaardigheden het beste tot uiting komen. Als u de leiders van de toekomst wilt aantrekken, ontwikkelen en behouden, moet u nu handelen.

Het is niet alleen een kwestie van verschillende generaties en hun verschillende manieren van wonen en werken. Het gaat om het creëren van een werkplek die modern en flexibel is en ruimte biedt voor creativiteit en innovatie, de meest waardevolle assets van elk bedrijf.

Details weergeven Details verbergen Wat Fujitsu biedt