Benut de voordelen van virtualisatie met technologieën voor de virtuele werkplek. Benut de voordelen van virtualisatie met technologieën voor de virtuele werkplek.
Benut de voordelen van virtualisatie met technologieën voor de virtuele werkplek.
Intel® Core™ vPro™ processor family

Technologieën voor de virtuele werkplek

Traditionele werkplekarchitecturen belasten de IT-afdeling zwaar, kosten enorm veel en beperken de innovatieve kracht en de concurrentiepositie van een bedrijf. Het antwoord? Technologie voor de virtuele werkplek!

Traditionele werkplekarchitecturen belasten de IT-afdeling zwaar, kosten enorm veel en beperken de innovatieve kracht en de concurrentiepositie van een bedrijf. Het antwoord? Technologie voor de virtuele werkplek!

Het computergebruik op de traditionele werkplek is vooral zo complex vanwege de nauwe koppeling tussen de individuele componenten van een desktop: hardware, besturingssysteem, applicaties en gebruikerspersoonlijkheid. Als deze nauwe koppeling wordt verbroken, worden deze componenten en hun levenscyclus onafhankelijk. Daarnaast wordt het systeem minder complex, eenvoudiger te beheren, flexibeler, sneller en uiteindelijk goedkoper. Virtual Client Computing staat precies voor de scheiding tussen aangrenzende lagen.

Virtualisatie is mogelijk tussen alle componenten en hoe meer componenten u scheidt, des te meer voordelen u kunt behalen. Als u alle gegevens centraal host, valt het risico van gegevensdiefstal en -verlies weg, verbetert de veiligheid en kunnen beleidsregels beter worden nageleefd. Met name wanneer u thin toegangsapparaten met een lange levensduur gebruikt, neemt het energieverbruik gigantisch af.

En ten slotte hebt u met technologieën voor de virtuele werkplek flexibel toegang tot uw werkplekomgeving, overal en vanaf elk apparaat. Dit zal de met computers opgegroeide Y-generatie beslist aanspreken.

Hoe vindt u dus de juiste technologieën voor de virtuele werkplek in uw bedrijf?

Fujitsu is uw centrale aanspreekpunt voor Virtual Client Computing. Bij onze benadering van de virtuele werkplek nemen we de complexiteit weg, terwijl u minder hoeft te doen en het algehele risico rond de samenvoeging van al deze onderdelen afneemt. Zo worden veel obstakels uit de weg geruimd bij het uitvoeren van een succesvolle oplossing overeenkomstig uw zakelijke behoeften en doelen en kunt u de benodigde technologieën selecteren.

Bovendien kunnen we dankzij nauwe samenwerking met marktleiders als Citrix, Microsoft en VMware de allerbeste virtualisatiesoftware op basis van industriestandaarden gebruiken. De infrastructuurproducten van Fujitsu, zoals Fujitsu PRIMERGY x86-servers, Fujitsu ETERNUS-opslagsystemen, Fujitsu FUTRO thin clients en intelligente zero clients, vormen hiervoor een uitstekende basis.

Fujitsu kan u daarbij helpen.

Neem vandaag nog contact op als u wilt weten hoe Fujitsu u kan helpen om de juiste technologie voor de virtuele werkplek te vinden voor uw bedrijf.


Neem contact met ons op