Win de race om talent met de juiste oplossingen voor werkplektechnologie Win de race om talent met de juiste oplossingen voor werkplektechnologie
Win de race om talent met de juiste oplossingen voor werkplektechnologie
Intel® Core™ vPro™ processor family

Oplossingen voor werkplektechnologie

Klaar voor verandering: met nieuwe oplossingen voor werkplektechnologie?

Klaar voor verandering: met nieuwe oplossingen voor werkplektechnologie?

Vraagt u zich af waarom de werkplek moet veranderen?

Medewerkers van de Y-generatie zijn binnenkort de dominante generatie op de arbeidsmarkt. Als werkgevers willen profiteren van hun flexibiliteit en honger naar nieuwe vaardigheden, moeten ze zich snel aanpassen. Bovendien worden trends die zij hebben ingezet, zoals BYOD (Bring Your Own Device), steeds belangrijker naarmate toekomstige generaties de arbeidsmarkt betreden. Deze generatie stelt totaal nieuwe verwachtingen aan werkgevers, zoals direct en constant toegang tot informatie vanaf mobiele apparaten, zoals tablets en notebooks (iets wat niet alle werkgevers kunnen bieden). De traditioneel starre werkwijzen en werkplekken van veel werkgevers kunnen vreemd overkomen op leden van deze generatie, die gewend zijn aan de flexibiliteit van mobiele technologie in hun persoonlijke leven. Alleen organisaties die de allernieuwste technologieoplossingen en daarmee een flexibele, interessante werkplek bieden (waar dan ook), zijn in staat om de beste medewerkers aan te trekken en vast te houden.

Dus hoe kunt u aantrekkelijke oplossingen voor werkplektechnologie bieden en de race om toptalent winnen?

Fujitsu begrijpt dat technologie een belangrijke rol speelt in het beroeps- en privéleven van deze generatie. Ze geven de voorkeur aan sociale media, instant messaging, blogs en wiki's in plaats van traditionele communicatietools. Ook verwachten ze mogelijkheden voor innovatie en samenwerking op de werkplek via de technologie die ze ook in hun privéleven gebruiken.

Daarom kunnen organisaties met producten en services van Fujitsu werkplekken creëren waarin hun medewerkers meer kunnen realiseren. Onze klanten zien in dat ze via optimalisatie van de werkomgeving persoonsgerichte, intelligente en moderne werkplekken kunnen opbouwen waar hun medewerkers nu en in de toekomst over mogelijkheden beschikken.

Fujitsu kan u daarbij helpen.

Neem vandaag nog contact op als u wilt weten hoe Fujitsu u kan helpen om uw huidige werkplek te beoordelen en de juiste oplossingen voor werkplektechnologie te zoeken, zodat u de race om toptalent kunt winnen.


Neem contact met ons op