Maak u geen zorgen met de juiste oplossingen voor virtualisatiebeveiliging! Maak u geen zorgen met de juiste oplossingen voor virtualisatiebeveiliging!
Maak u geen zorgen met de juiste oplossingen voor virtualisatiebeveiliging!
Intel® Core™ vPro™ processor family

Oplossingen voor virtualisatiebeveiliging

Bent u geïnteresseerd in de voordelen van werkplekvirtualisatie, maar maakt u zich zorgen over mogelijke beveiligingsproblemen? En weet u niet zeker of u de juiste oplossingen voor virtualisatiebeveiliging kunt vinden voor uw bedrijf?

Bent u geïnteresseerd in de voordelen van werkplekvirtualisatie, maar maakt u zich zorgen over mogelijke beveiligingsproblemen? En weet u niet zeker of u de juiste oplossingen voor virtualisatiebeveiliging kunt vinden voor uw bedrijf?

Het beheren van de werkplekinfrastructuur van nu is een steeds complexer wordende taak. IT-beheerders hebben te maken met kostenbeheersing, beveiliging, mobiliteit en consumeringsuitdagingen, vooral door de groeiende populariteit van BYOD (Bring Your Own Device). Virtualisatie is een effectieve manier om aan deze diverse eisen te voldoen. Ook kunnen bedrijven de werkdruk en kosten van beheer verlagen, flexibiliteit verhogen en de servicekwaliteit tussen gevarieerde gebruikersrollen verbeteren.

Doordat bovendien alle gegevens centraal worden beheerd, valt het risico van gegevensdiefstal weg. Back-ups zijn niet langer afhankelijk van de eindgebruiker, waardoor de kans op gegevensverlies tot een minimum wordt beperkt en IT-beveiliging verbetert.

Er zijn echter nog de nodige valkuilen rond beveiliging. Een vertrouwde partner kan u helpen deze te omzeilen en efficiënte oplossingen voor virtualisatiebeveiliging te ondersteunen!

Dus hoe vindt u de juiste strategische partner voor de virtualisatiestrategie van uw bedrijf en de beveiligingsproblemen die hieruit kunnen voortvloeien?

Het maakt niet uit welke virtualisatietechnologieën uitermate geschikt zijn voor de specifieke doelstellingen van de klant: Fujitsu biedt een oplossing voor virtuele clients vanaf één bron voor de dynamische werkruimten van uw eindgebruikers.

De infrastructuurproducten van Fujitsu voor het datacenter, zoals FUJITSU Server PRIMERGY en FUJITSU Storage ETERNUS, vormen een uitstekende basis hiervoor. Deze producten en de toegangsapparaten in deze context zijn gecertificeerd voor alle toonaangevende virtualisatieproducten en succesvol toegepast in talloze virtualisatieprojecten.

Fujitsu neemt compliance, beveiliging en privacy zeer serieus en ontwikkelt technologieën om daarmee samenhangende problemen op te lossen. Met ons holistische beveiligingsconcept voorkomen we dat er op één punt fouten optreden. De cloudservices worden namelijk geleverd vanaf diverse gestandaardiseerde locaties die zijn geconfigureerd om een hoge betrouwbaarheid en gecertificeerde zekerheid te bieden, zoals TÜV Level 4 (fysieke gegevensbeveiliging), ISO 27001 (onder andere) en BSI. Zo wordt voldaan aan de strengste normen op gebied van beveiliging en compliance.

Fujitsu kan u daarbij helpen.

Neem vandaag nog contact op als u wilt weten hoe de producten en services van Fujitsu u kunnen helpen met een stappenplan om oplossingen voor virtualisatiebeveiliging te implementeren.


Neem contact met ons op