Behoud de controle met de juiste oplossingen voor mobiele beveiliging! Behoud de controle met de juiste oplossingen voor mobiele beveiliging!
Behoud de controle met de juiste oplossingen voor mobiele beveiliging!
Intel® Core™ vPro™ processor family

Oplossingen voor mobiele beveiliging

Verliest u de controle over uw mobiele apparaten? Bent u bang dat gegevens in verkeerde handen vallen en beleidsregels worden overtreden? Laten we eens kijken naar oplossingen voor mobiele beveiliging!

Verliest u de controle over uw mobiele apparaten? Bent u bang dat gegevens in verkeerde handen vallen en beleidsregels worden overtreden? Laten we eens kijken naar oplossingen voor mobiele beveiliging!

Moderne bedrijven benutten de voordelen die kunnen worden gerealiseerd door de steeds veranderende mogelijkheden van smartphones en tablets volledig in te zetten als zakelijke tools. Door mobiele mogelijkheden voor bedrijfsprocessen te bieden kunt u de productiviteit sterk verbeteren, maar wat zijn de potentiële kosten als u deze processen niet beheert? Zijn gevoelige gegevens veilig en worden deze gecontroleerd? Hebben de juiste mensen toegang tot de juiste mobiele tools? Als gegevens niet worden beheerd en gecontroleerd, kunnen de risico's snel de voordelen tenietdoen.

Laten we dus de juiste oplossing voor mobiele beveiliging zoeken voor uw bedrijf, zodat u alle voordelen van mobiele technologieën kunt benutten!

Bij Fujitsu beveiligen we uw mobiele communicatie. Gedegen beveiliging die overal wordt afgedwongen waar uw gegevens naartoe gaan, en die elk punt in uw groeiende mobiele infrastructuur beschermen. Fujitsu biedt oplossingen voor mobiele beveiliging met een baanbrekende beveiligingsarchitectuur die werkt op apparaten, applicaties en netwerklagen.

Secure Tracking dwingt het beveiligingsbeleid af en detecteert automatisch potentiële gevaren. Beveiligingsinstellingen worden op intelligente wijze aangepast om risico's te beperken. Secure Tracking detecteert in een handomdraai apparaten die niet voldoen aan het vooraf gedefinieerde beveiligingsbeleid en voert de ingestelde acties uit.

Secure Access. Met Managed Mobile Services van Fujitsu kan IT mobiele gebruikers veilige, versleutelde toegang tot bepaalde bedrijfsapplicaties aanbieden op hun smartphone of tablet. Het is een eenvoudige, flexibele en veilige manier om in te spelen op de groeiende vraag naar mobiele toegang tot het bedrijfsintranet en bedrijfskritische applicaties.

Secure Gateway zorgt voor intelligente beveiliging in het netwerk. In combinatie met Secure Access beheert de gateway de toegang tot alle bedrijfsapplicaties en registreert deze al het mobiele applicatieverkeer ten behoeve van compliance en rapportages.

Fujitsu kan u daarbij helpen.

Neem vandaag nog contact op als u wilt weten hoe de producten en services van Fujitsu u kunnen helpen met een stappenplan om oplossingen voor mobiele beveiliging te implementeren.


Neem contact met ons op