Accepteer consumententechnologie met de juiste oplossingen voor BYOD-beveiliging! Accepteer consumententechnologie met de juiste oplossingen voor BYOD-beveiliging!
Accepteer consumententechnologie met de juiste oplossingen voor BYOD-beveiliging!
Intel® Core™ vPro™ processor family

Oplossingen voor BYOD-beveiliging

U weet zeker dat u BYOD niet kunt negeren, maar twijfelt u welke oplossingen voor BYOD-beveiliging het risico van deze toenemende megatrend in de IT-branche wegnemen?

U weet zeker dat u BYOD niet kunt negeren, maar twijfelt u welke oplossingen voor BYOD-beveiliging het risico van deze toenemende megatrend in de IT-branche wegnemen?

Feit is dat BYOD niet meer weg te denken is. Steeds meer medewerkers nemen hun eigen smartphones en tablets mee naar het werk of willen er op afstand toegang mee krijgen tot bedrijfsinformatie. Ook wordt BYOD vaak van bovenaf opgelegd: het hoger management wil dat zakelijke e-mails en agenda's op een iPad kunnen worden geopend en de CIO staat onder druk om dit uit te voeren omdat anders de IT-afdeling in een kwaad daglicht wordt gesteld.

Een ander feit is dat connectiviteit en mobiliteit, en daarmee de BYOD-cultuur, alleen maar toenemen. Deze trend is in gang gezet door de toestroom van medewerkers van de Y-generatie en versneld doordat bedrijven snel mogelijkheden voor mobiel werken en samenwerking tussen wereldwijde teams wilden bieden. Dit leidde tot nieuwe beveiligingsproblemen waarvoor efficiënte oplossingen voor BYOD-beveiliging nodig zijn. Uw organisatie is ongetwijfeld gebaat bij een BYOD-oplossing.

Maar hoe vindt u de juiste oplossing voor BYOD-beveiliging zodat uw bedrijfsgegevens veilig zijn als er een BYOD-strategie wordt geïmplementeerd?

Fujitsu biedt producten en oplossingen waarmee u de netwerken, gegevens en services van uw onderneming kunt beschermen. Ook hebt u gelijk toegang tot informatie, terwijl u sneller en efficiënter kunt communiceren voor een hogere productiviteit. Maar vergeet ook niet dat bedreigingen doorlopend veranderen en dat steeds vaker gegevens in verkeerde handen vallen.

We beseffen dat de juiste oplossing voor BYOD-beveiliging een belangrijk onderdeel van uw BYOD-strategie is die voldoet aan uw beveiligings- en compliancebehoeften met op rollen gebaseerde, apparaat- en locatiebewuste services, waaronder:

  • toegang tot applicaties op basis van beveiligingsrichtlijnen, locatie en apparaattype voor het beheren van risico's en het beschermen van de privacy;
  • veilige en betrouwbare datacenters voor uw gevirtualiseerde omgeving;
  • en ten slotte de mogelijkheid om op afstand alle gegevens op bedrijfsapparaten te blokkeren en te wissen en om alleen bedrijfsgegevens te wissen op persoonlijke apparaten.

Fujitsu kan u daarbij helpen.

Neem vandaag nog contact op als u wilt weten hoe de producten en services van Fujitsu u kunnen helpen met een stappenplan om een oplossing voor BYOD-beveiliging te implementeren.


Neem contact met ons op