Trek de Y-generatie aan met moderne communicatietechnologieën voor de werkplek Trek de Y-generatie aan met moderne communicatietechnologieën voor de werkplek
Trek de Y-generatie aan met moderne communicatietechnologieën voor de werkplek
Intel® Core™ vPro™ processor family

Communicatietechnologieën voor de werkplek

Bent u van plan om uw communicatie-infrastructuur te veranderen? Beoordeelt u uw huidige communicatietechnologieën voor de werkplek en vraagt u zich af of deze voldoen aan de verwachtingen van de Y-generatie die zich nu op de arbeidsmarkt begeeft?

Bent u van plan om uw communicatie-infrastructuur te veranderen? Beoordeelt u uw huidige communicatietechnologieën voor de werkplek en vraagt u zich af of deze voldoen aan de verwachtingen van de Y-generatie die zich nu op de arbeidsmarkt begeeft?

U hebt beslist gelijk als u graag wilt profiteren van wat de Y-generatie te bieden heeft. Toekomstgerichte organisaties beseffen de voordelen wanneer ze medewerkers van de Y-generatie mogelijkheden bieden voor optimale prestaties. Daarom voorzien ze inmiddels in werkplekken met zakelijke communicatietechnologieën die aansluiten bij hun behoeften. Zodoende werven deze organisaties zeer gemotiveerde, getalenteerde medewerkers die een aantal belangrijke kenmerken hebben.

Medewerkers van de Y-generatie zijn opgegroeid in een digitale wereld waarin ze altijd verbonden zijn, dus ze weten precies hoe ze technologie moeten gebruiken.

Ze zijn ook van nature teamspelers die graag samenwerken en UC&C-omgevingen (Unified Communications and Collaboration) tot hun 'natuurlijke habitat' maken.

Dus hoe kunt u een flexibele, interessante werkplek creëren (met moderne communicatietechnologieën voor de werkplek), zodat u de allerbeste medewerkers kunt aantrekken en behouden?

Fujitsu heeft de grootte, technologie en kennis om bedrijven te helpen zoveel mogelijk uit hun samenwerkingsinfrastructuur en communicatietechnologie voor de werkplek te halen. We zijn een Microsoft Gold Certified Partner en beschikken over zeer gekwalificeerde specialisten en uitgebreide ervaring met Microsoft-technologieën voor samenwerking, zoals Microsoft Lync. Dit hebben we als nieuwe testoplossing geïntroduceerd in combinatie met het bestaande interne ecosysteem van Microsoft-software, zoals Microsoft Exchange en Microsoft SharePoint. Dit vormt een volledig UC&C-oplossingenpakket dat gebruikers een betere ervaring biedt en goed wordt geaccepteerd. Innovatieve front-endapparaten, zoals bepaalde modellen van de Fujitsu PC ESPRIMO-serie, bieden de zogenaamde Low Power Active Mode. Hiermee kan het apparaat een traditionele telefoon vervangen en worden nieuwe gebruiksscenario's mogelijk.

Fujitsu kan u daarbij helpen.

Neem vandaag nog contact op als u wilt weten hoe de producten en services van Fujitsu u kunnen helpen om de juiste communicatietechnologie voor de werkplek te vinden voor uw bedrijf.


Neem contact met ons op