Doorbraak voor nieuw talent Doorbraak voor nieuw talent
Doorbraak voor nieuw talent
Intel® Core™ vPro™ processor family

De werkplek voor talent

The Workplace for Talent

Helpt uw werkomgeving u om het beste talent te werven, ontwikkelen en behouden?

Of haakt de nieuwe generatie leiders af door achterhaalde praktijken en verouderde technologie?

Een nieuwe generatie werknemers plaatst vraagtekens bij traditionele werkwijzen en structuren. Medewerkers van generatie Y (geboren tussen 1982 en 2005) zijn de eerste mensen van de digitale generatie die geen wereld zonder internet hebben gekend. Ze zijn de sturende kracht geweest achter BYOD en uniforme communicatie en verwachten dat ze de technologie die hun persoonlijke leven verrijkt ook kunnen gebruiken voor samenwerking en innovatie op de werkplek.

 Ze verwachten dat werkplekken net zo flexibel zijn als zij, en ze vinden dat starre bedrijfsstructuren het vloeiende teamwork belemmeren waarin hun vaardigheden het beste tot uiting komen. Als u de leiders van de toekomst wilt aantrekken, ontwikkelen en behouden, moet u nu handelen.

Het is niet alleen een kwestie van verschillende generaties en hun verschillende manieren van wonen en werken. Het gaat om het creëren van een werkplek die modern en flexibel is en ruimte biedt voor creativiteit en innovatie, de meest waardevolle assets van elk bedrijf.

Details weergeven Details verbergen Wat Fujitsu biedt

LIFEBOOK T937

Topapparaat met een twist
De FUJITSU Tablet LIFEBOOK T937 is een veelzijdige 2-in-1 Ultrabook™ voor veeleisende professionals met een dynamische manier van werken. De ultradunne, robuuste behuizing van magnesium is maar 19,8 mm hoog en superlicht, zodat u het apparaat gemakkelijk met u meeneemt. Met een simpele draai aan het superscherpe FHD-touchscreen van 33,8 cm (13,3 inch) met pen schakelt u naar de tabletmodus. Dankzij de nieuwe lay-out van het toetsenbord met achtergrondverlichting, de geavanceerde beveiligingsfuncties, de uitschuifbare LAN-aansluiting en geïntegreerde 4G/LTE kunt u werken waar u maar wilt. Met de optionele poortreplicator (USB Type C) profiteert u van optimaal gemak op kantoor.
Lees verder

STYLISTIC R727

Onbeperkte bruikbaarheid en productiviteit in een 2-in-1
U transformeert de FUJITSU Tablet STYLISTIC R727 met niet-reflecterend scherm van 31,8 cm (12,5 inch) in een handomdraai tot een volwaardige notebook door het dunne magnetische toetsenbord te bevestigen. De behuizing van magnesium/aluminium is robuust en daardoor ideaal voor professionals die veel onderweg zijn. Het apparaat is naar keuze als tablet of notebook te gebruiken. Dankzij het gevoelige scherm kunt u met een digitale pen notities maken of uw handtekening zetten op de tablet. Dankzij de beheerfuncties en geavanceerde connectiviteitsmogelijkheden, zoals 4G/LTE, kunt u werken waar u maar wilt. De beveiligingsfuncties, zoals gecodeerde schijven en NFC-verificatie, zorgen ervoor dat uw gegevens altijd veilig zijn.
Lees verder

LIFEBOOK P727

Productiviteit met meerdere modi
De FUJITSU Tablet LIFEBOOK P727 is een ultralicht, draagbaar 2-in-1-apparaat met een accu die een dag lang meegaat. Bovendien kunt u hiermee flexibel werken in verschillende modi. Het apparaat kan dankzij de nieuwste Intel-processors met gemak veeleisende design- en illustratieapplicaties aan. Hij wordt geleverd met het Windows 10 Pro-besturingssysteem en biedt toonaangevende handpalmverificatietechnologie voor de beveiliging die uw bedrijf nodig heeft.
Lees verder

STYLISTIC Q616

2-in-1 verenigt mobiliteit en duurzaamheid
De 2-in-1 STYLISTIC Q616 is gebaseerd op een dun en lichtgewicht ontwerp zonder ventilator in een compacte behuizing. Batterijlevensduur van een volledige dag, een gehard niet-reflecterend scherm dat bediening met stylus en aanraking ondersteunt. Het aansluitbare toetsenbord, een houder, 4G/LTE en beveiligingsopties bieden de duurzaamheid en flexibiliteit die u nodig hebt voor uw zaken.
Lees verder

Managed Mobile

Maak de werkplek mogelijk waarin de mens centraal staat

Managed Mobile van Fujitsu is een complete service voor het beheer en de ondersteuning van apparaten, toepassingen en gebruikers, waarbij het volledige veiligheidsbeleid consequent wordt afgedwongen.

Meer lezen

Virtuele client-services

Een uitgebreide virtualisatieoplossing voor desktops en toepassingen die is ontworpen om u te helpen uw IT-kosten te verlagen, iedere medewerker mogelijkheden te bieden en te zorgen voor robuuste gegevensbeveiliging.

Meer lezen

Beveiligingsoplossingen voor de werkplek

Vind de balans tussen een veilige werkplek en productieve medewerkers

Voor elke organisatie is het een grote zorg dat gevoelige informatie zoek raakt of uitlekt via apparaten van gebruikers. IT-professionals staan voor de uitdaging om bedrijfsnetwerken, data en services te beschermen en tegelijkertijd snel toegang te verschaffen tot informatie en snellere, efficiëntere communicatie mogelijk te maken om productiviteit te stimuleren. En dit alles moet gebeuren in een voortdurend veranderend landschap van bedreigingen.

Met de uitgebreide beveiligingsoplossingen voor werkplekken van Fujitsu kunt u een balans vinden tussen veiligheid en toegang en ervoor zorgen dat uw medewerkers zo productief mogelijk zijn en uw organisatie wordt beschermd.

Meer lezen

Collaboration Services

Volledige ondersteuning voor gebruikers om informatie te zoeken en delen, zodat ze op een productieve, kosteneffectieve manier kunnen samenwerken met collega's over de hele wereld.

Meer lezen