The World is Your Workplace The World is Your Workplace
The World is Your Workplace
Intel® Core™ vPro™ processor family

De werkplek van de toekomst

De wereld verandert. En daarmee ook de werkplek. Mensen hebben steeds andere en hogere verwachtingen van hun werkgever, en snelle technologische ontwikkelingen kunnen deze werkelijkheid maken. Op dezelfde plek werken verschillende generaties en zij hebben allemaal verschillende behoeften en voorkeuren. De strijd om talent is bovendien intensiever dan ooit. Bedrijven moeten dus hun beste beentje voorzetten. Ze moeten voldoen aan de individuele behoeften van hun werknemers. Werkplekken moeten fijn zijn voor iedereen, van babyboomers tot millenials. Als uw werkplek voldoet aan de behoeften van verschillende generaties werknemers, kan dat u een flink streepje voor geven en een kans betekenen voor uw bedrijf.

Maar er kleven ook risico's aan meer vrijheid en flexibiliteit voor uw werknemers. Op de werkplek van de toekomst moet uw IT-afdeling dus de controle houden. Hoe? Door mensen, data en technologie op een veilige manier samen te brengen. Hoe pakt u dit aan? Door een partner te zoeken die problemen omzet in kansen. Uw werkplek van de toekomst kan uw werknemers bieden wat ze willen zonder IT-risico's. Bij Fujitsu kunnen we u begeleiden op uw weg naar de werkplek van de toekomst. Met onze hulp krijgen uw werknemers meer flexibiliteit om te werken waar en wanneer ze willen. Uw IT-afdeling kan uw bedrijf veilig houden. En u krijgt de beste resultaten.  Bekijk deze site of deze video als u meer wilt weten.

Details weergeven Details verbergen Wat Fujitsu biedt

LIFEBOOK U7x7

Ultramobiel en ultraveilig
De FUJITSU Notebook LIFEBOOK U7x7 is een dunne, lichte en stijlvolle ultramobiele notebook voor het bedrijfsleven. Dit apparaat van 31,75 cm (12,5 inch) weegt slechts 1,15 kg en is daardoor gemakkelijk mee te nemen. Het niet-reflecterende HD-scherm, FHD-scherm of optionele FHD-touchscreen is ergonomisch verantwoord en de geïntegreerde handpalm-ader- of vingerafdruksensor biedt uitstekende beveiliging. Het slimme design combineert oudere interfaces, zoals full-size VGA, en eenvoudig upgrademogelijkheden met een dunne en robuuste behuizing. De universele poortreplicator van de LIFEBOOK U-serie is ideaal voor Het Nieuwe Werken.
Lees verder

LIFEBOOK T937

Topapparaat met een twist
De FUJITSU Tablet LIFEBOOK T937 is een veelzijdige 2-in-1 Ultrabook™ voor veeleisende professionals met een dynamische manier van werken. De ultradunne, robuuste behuizing van magnesium is maar 19,8 mm hoog en superlicht, zodat u het apparaat gemakkelijk met u meeneemt. Met een simpele draai aan het superscherpe FHD-touchscreen van 33,8 cm (13,3 inch) met pen schakelt u naar de tabletmodus. Dankzij de nieuwe lay-out van het toetsenbord met achtergrondverlichting, de geavanceerde beveiligingsfuncties, de uitschuifbare LAN-aansluiting en geïntegreerde 4G/LTE kunt u werken waar u maar wilt. Met de optionele poortreplicator (USB Type C) profiteert u van optimaal gemak op kantoor.
Lees verder

STYLISTIC R727

Onbeperkte bruikbaarheid en productiviteit in een 2-in-1
U transformeert de FUJITSU Tablet STYLISTIC R727 met niet-reflecterend scherm van 31,8 cm (12,5 inch) in een handomdraai tot een volwaardige notebook door het dunne magnetische toetsenbord te bevestigen. De behuizing van magnesium/aluminium is robuust en daardoor ideaal voor professionals die veel onderweg zijn. Het apparaat is naar keuze als tablet of notebook te gebruiken. Dankzij het gevoelige scherm kunt u met een digitale pen notities maken of uw handtekening zetten op de tablet. Dankzij de beheerfuncties en geavanceerde connectiviteitsmogelijkheden, zoals 4G/LTE, kunt u werken waar u maar wilt. De beveiligingsfuncties, zoals gecodeerde schijven en NFC-verificatie, zorgen ervoor dat uw gegevens altijd veilig zijn.
Lees verder

LIFEBOOK P727

Productiviteit met meerdere modi
De FUJITSU Tablet LIFEBOOK P727 is een ultralicht, draagbaar 2-in-1-apparaat met een accu die een dag lang meegaat. Bovendien kunt u hiermee flexibel werken in verschillende modi. Het apparaat kan dankzij de nieuwste Intel-processors met gemak veeleisende design- en illustratieapplicaties aan. Hij wordt geleverd met het Windows 10 Pro-besturingssysteem en biedt toonaangevende handpalmverificatietechnologie voor de beveiliging die uw bedrijf nodig heeft.
Lees verder

STYLISTIC Q616

2-in-1 verenigt mobiliteit en duurzaamheid
De 2-in-1 STYLISTIC Q616 is gebaseerd op een dun en lichtgewicht ontwerp zonder ventilator in een compacte behuizing. Batterijlevensduur van een volledige dag, een gehard niet-reflecterend scherm dat bediening met stylus en aanraking ondersteunt. Het aansluitbare toetsenbord, een houder, 4G/LTE en beveiligingsopties bieden de duurzaamheid en flexibiliteit die u nodig hebt voor uw zaken.
Lees verder

Managed Mobile

Maak de werkplek mogelijk waarin de mens centraal staat

Managed Mobile van Fujitsu is een complete service voor het beheer en de ondersteuning van apparaten, toepassingen en gebruikers, waarbij het volledige veiligheidsbeleid consequent wordt afgedwongen.

Meer lezen

Virtuele client-services

Een uitgebreide virtualisatieoplossing voor desktops en toepassingen die is ontworpen om u te helpen uw IT-kosten te verlagen, iedere medewerker mogelijkheden te bieden en te zorgen voor robuuste gegevensbeveiliging.

Meer lezen

Workplace Services Classic

Fujitsu Workplace Services Classic biedt gecentraliseerd beheer voor de hele IT-levenscyclus voor eindgebruikers: van provisioning en gebruik tot afvoer.

Meer lezen

Beveiligingsoplossingen voor de werkplek

Vind de balans tussen een veilige werkplek en productieve medewerkers

Voor elke organisatie is het een grote zorg dat gevoelige informatie zoek raakt of uitlekt via apparaten van gebruikers. IT-professionals staan voor de uitdaging om bedrijfsnetwerken, data en services te beschermen en tegelijkertijd snel toegang te verschaffen tot informatie en snellere, efficiëntere communicatie mogelijk te maken om productiviteit te stimuleren. En dit alles moet gebeuren in een voortdurend veranderend landschap van bedreigingen.

Met de uitgebreide beveiligingsoplossingen voor werkplekken van Fujitsu kunt u een balans vinden tussen veiligheid en toegang en ervoor zorgen dat uw medewerkers zo productief mogelijk zijn en uw organisatie wordt beschermd.

Meer lezen

Case Studies / White Papers

grafiek

ander