Doorbraak naar een nieuw tijdperk van informatiebeveiliging Doorbraak naar een nieuw tijdperk van informatiebeveiliging
Doorbraak naar een nieuw tijdperk van informatiebeveiliging
Intel® Core™ vPro™ processor family

De veilige werkplek

The Secure Workplace

Worden de grenzen van IT-beveiliging opgezocht door nieuwe mobiele technologieën?

Tegenwoordig worden medewerkers ingezet in verschillende tijdzones, branches en functieprofielen en eisen ze snellere externe toegang tot steeds meer gefragmenteerde gegevens. En nu jong talent de overstap naar BYOD en het gebruik van sociale media op het werk versnelt, staan professionals op het gebied van informatiebeveiliging voor enkele grote nieuwe hoofdbrekens.

Maar het zou niet goed zijn allerlei beperkingen in te stellen, want dan loopt u de kans nieuwe efficiënties en verbeterde productiviteit te missen.  Hoe houdt u de touwtjes in handen zonder de gebruikerservaring te verslechteren?

Naarmate de werkplek zich ontwikkelt, moet de technologie voor het beveiligen van bedrijfsnetwerken, gegevens en services meegroeien. Het is niet eenvoudig om een balans te vinden tussen gegevenstoegang en productiviteit van medewerkers enerzijds en gegevensbescherming en werkplekbeveiliging anderzijds, vooral niet in een wereld van steeds complexere bedreigingen.

Details weergeven Details verbergen Wat Fujitsu biedt

LIFEBOOK U7x7

Ultramobiel en ultraveilig
De FUJITSU Notebook LIFEBOOK U7x7 is een dunne, lichte en stijlvolle ultramobiele notebook voor het bedrijfsleven. Dit apparaat van 31,75 cm (12,5 inch) weegt slechts 1,15 kg en is daardoor gemakkelijk mee te nemen. Het niet-reflecterende HD-scherm, FHD-scherm of optionele FHD-touchscreen is ergonomisch verantwoord en de geïntegreerde handpalm-ader- of vingerafdruksensor biedt uitstekende beveiliging. Het slimme design combineert oudere interfaces, zoals full-size VGA, en eenvoudig upgrademogelijkheden met een dunne en robuuste behuizing. De universele poortreplicator van de LIFEBOOK U-serie is ideaal voor Het Nieuwe Werken.
Lees verder

LIFEBOOK S937

Uw stijlvolle en duurzame zakelijke partner
De FUJITSU Notebook LIFEBOOK S937 met aanraakfunctionaliteit voldoet aan de wensen van de meest veeleisende zakenreizigers. Werk waar u ook bent vol vertrouwen met deze stijlvolle, lichte notebook vanaf 1,19 kg (2,62 lbs). Dankzij de batterijduur van maximaal 21 uur, een kristalhelder, niet-reflecterend WQHD- of FHD-scherm van 33,8 cm (13,3 inch) en de unieke palmadersensor kunt u eenvoudig en veilig aan de slag gaan. De modulaire bay en poortreplicator bieden flexibiliteit en optimaal gemak op kantoor.
Lees verder

Beveiligingsoplossingen voor de werkplek

Vind de balans tussen een veilige werkplek en productieve medewerkers

Voor elke organisatie is het een grote zorg dat gevoelige informatie zoek raakt of uitlekt via apparaten van gebruikers. IT-professionals staan voor de uitdaging om bedrijfsnetwerken, data en services te beschermen en tegelijkertijd snel toegang te verschaffen tot informatie en snellere, efficiëntere communicatie mogelijk te maken om productiviteit te stimuleren. En dit alles moet gebeuren in een voortdurend veranderend landschap van bedreigingen.

Met de uitgebreide beveiligingsoplossingen voor werkplekken van Fujitsu kunt u een balans vinden tussen veiligheid en toegang en ervoor zorgen dat uw medewerkers zo productief mogelijk zijn en uw organisatie wordt beschermd.

Meer lezen