Fujitsu Financial Services

Fujitsu Financial Services

Innovatief financieringsaanbod voor Fujitsu-werkplekoplossingen

Fujitsu Financial Services helpt u alle technologie van de toekomst te verkrijgen. Onze unieke en op maat gemaakte oplossingen ondersteunen krimpende budgetten en helpen technologische risico's over te dragen en financiële risico's te spreiden.

Financiering is de kern van uw IT-investeringsbesluit

Bij Fujitsu Financial Services combineren we onze financiële en commerciële ervaring. Dat stelt ons in staat om flexibele betalingsmogelijkheden te bieden die niet alleen aansluiten op de financiële strategie van uw IT-omgeving (hardware, software en services), maar ook op uw zakelijke en financiële doelen. Met deze benadering helpt Fujitsu Financial Services grote en middelgrote bedrijven en organisaties binnen de overheid en de publieke sector bij het optimaliseren van de financiële aspecten (van de levenscyclus) van hun IT-omgeving.

Onze financiële services bieden veel meer dan alleen de financiering van de aanschaf van de nieuwste technologie. We werken nauw met u samen om te zorgen dat de kosten van uw IT-investering op één lijn liggen met uw verwachtingen. Op basis van onze flexibele en modulaire portfolio met financiële oplossingen ontwikkelen we betalingsoplossingen op maat, zoals "betaal-voor-wat-u-gebruikt" en "betaal-terwijl-u-groeit". We denken met u mee over hoe u uw IT-uitgaven het beste kunt afstemmen op uw omzet of budget. Zo kunt u dus voor langere perioden voorspellingen doen en uw begroting beter opstellen. Onze services dekken de gehele cyclus - de financiële planning, de vervanging en aanschaf van technologie, het financiële beheer en het buiten gebruik stellen van bedrijfsmiddelen - zodat u zich kunt concentreren op uw kerntaken.