Werkplekbeoordeling

Werkplekbeoordeling

Als uw bedrijf verandert, moet uw werkplek worden aangepast. De bewezen, gestandaardiseerde werkplekbeoordeling van Fujitsu biedt een efficiënte analyse van uw IT-werkplekomgeving. U krijgt concrete aanbevelingen om de efficiëntie te verhogen en een heldere definiëring van uw specifieke bedrijfsvereisten voor mogelijke oplossingen.

Deze ondersteuning en richtlijnen beginnen met een agentloze analyse via tools. Deze wordt uitgevoerd door een gespecialiseerde consultant en weerspiegelt de huidige situatie van uw infrastructuur. Aanbevelingen worden gebaseerd op deze bevindingen en op de bedrijfsdoelstellingen van uw organisatie. Met het resulterende rapport kunt u weloverwogen beslissingen over de werkplekstrategie nemen die passen binnen de algehele bedrijfsdoelstellingen.

Wat u krijgt

  • Een gedetailleerde beschrijving van de actuele situatie van uw werkplekomgeving, inclusief een classificatie van bestaande gebruikersgroepen en een lijst met alle toepassingen 
  • Een duidelijk beeld van wat u kunt bereiken met de geplande werkplekoplossingen
  • Deskundige ondersteuning bij het kiezen van de juiste werkplektechnologieën voor uw organisatie 
  • Consultatie van verschillende producenten
  • Inzicht in de mogelijke migratiescenario's

Meer informatie

Na het verzamelen en analyseren van gegevens over uw huidige situatie is Managed Workplace van Fujitsu een ideale volgende stap. Met deze rendabele service worden IT-werkplekken tegen een vast tarief per licentie gedurende de hele levenscyclus beheerd en ondersteund.