The World is Your Workplace The World is Your Workplace
The World is Your Workplace
Intel® Core™ vPro™ processor family

Managed Mobile

Maak de werkplek mogelijk waarin de mens centraal staat

Managed Mobile van Fujitsu is een complete service voor het beheer en de ondersteuning van apparaten, toepassingen en gebruikers, waarbij het volledige veiligheidsbeleid consequent wordt afgedwongen.

Lees verder

Virtuele client-services

Een uitgebreide virtualisatieoplossing voor desktops en toepassingen die is ontworpen om u te helpen uw IT-kosten te verlagen, iedere medewerker mogelijkheden te bieden en te zorgen voor robuuste gegevensbeveiliging.

Lees verder

Workplace Services Classic

Fujitsu Workplace Services Classic biedt gecentraliseerd beheer voor de hele IT-levenscyclus voor eindgebruikers: van provisioning en gebruik tot afvoer.

Lees verder

Collaboration Services

Volledige ondersteuning voor gebruikers om informatie te zoeken en delen, zodat ze op een productieve, kosteneffectieve manier kunnen samenwerken met collega's over de hele wereld.

Lees verder

Servicedesk

We leveren permanent beschikbare services in verschillende tijdzones en talen, van selfservice voor medewerkers tot deskundige ondersteuning. En dankzij onze proactieve benadering kunnen we problemen identificeren en elimineren voordat deze van invloed zijn op uw bedrijf.

Lees verder

Werkplekbeoordeling

Als uw bedrijf verandert, moet uw werkplek worden aangepast. De bewezen, gestandaardiseerde werkplekbeoordeling van Fujitsu biedt een efficiënte analyse van uw IT-werkplekomgeving. U krijgt concrete aanbevelingen om de efficiëntie te verhogen en een heldere definiëring van uw specifieke bedrijfsvereisten voor mogelijke oplossingen.

Deze ondersteuning en richtlijnen beginnen met een agentloze analyse via tools. Deze wordt uitgevoerd door een gespecialiseerde consultant en weerspiegelt de huidige situatie van uw infrastructuur. Aanbevelingen worden gebaseerd op deze bevindingen en op de bedrijfsdoelstellingen van uw organisatie. Met het resulterende rapport kunt u weloverwogen beslissingen over de werkplekstrategie nemen die passen binnen de algehele bedrijfsdoelstellingen.

Lees verder