Beveiligingsoplossingen voor de werkplek

Beveiligingsoplossingen voor de werkplek

Vind de balans tussen een veilige werkplek en productieve medewerkers

Voor elke organisatie is het een grote zorg dat gevoelige informatie zoek raakt of uitlekt via apparaten van gebruikers. IT-professionals staan voor de uitdaging om bedrijfsnetwerken, data en services te beschermen en tegelijkertijd snel toegang te verschaffen tot informatie en snellere, efficiëntere communicatie mogelijk te maken om productiviteit te stimuleren. En dit alles moet gebeuren in een voortdurend veranderend landschap van bedreigingen.

Met de uitgebreide beveiligingsoplossingen voor werkplekken van Fujitsu kunt u een balans vinden tussen veiligheid en toegang en ervoor zorgen dat uw medewerkers zo productief mogelijk zijn en uw organisatie wordt beschermd.

FUJITSU Palm Secure

Het palmaderapparaat van Fujitsu is een verificatiesysteem dat gebruikmaakt van de nieuwste technologie voor biometrische beveiliging. Dit contactloze apparaat biedt een gebruiksvriendelijke, hygiënische oplossing voor identiteitscontrole doordat aderpatroonbeelden worden vastgelegd met nabij-infraroodstralen. De gedeoxideerde hemoglobine in de palmaderen absorbeert deze stralen, waardoor de weerkaatsingssterkte wordt verminderd en de aderen als zwart patroon verschijnen. Dit aderpatroon wordt vervolgens vergeleken met een eerder vastgelegd patroon om de persoon te verifiëren.

Meer over Palm Secure

FUJITSU Workplace Protect

Informatie beveiliging begint met beheer van toegang tot de client-apparaten. Fujitsu’s Workplace Protect oplossing beveiligt confidentiele gegevens en programma’s door het accuraat verifieren en identificeren van PC gebruikers en het effectief voorkomen van oneigenlijk gebruik.

Meer over Workplace Protect

FUJITSU EraseDisk

De functie EraseDisk is ingebouwd in de systeemfirmware voor het wissen van alle gegevens van een harde schijf, betrouwbaar en permanent. Alle gevoelige gegevens worden onherstelbaar verwijderd van een harde schijf voordat het apparaat wordt weggegooid, doorverkocht of bijgewerkt.

Meer over EraseDisk

Fujitsu CELVIN NAS-server

Fujitsu CELVIN NAS-servers bieden alle flexibiliteit en schaalbaarheid die en al het gebruiksgemak dat u nodig hebt. Dankzij de intuïtieve grafische gebruikersinterface is weinig onderhoud voor gegevensbeheer nodig. De unieke functie Real-Time Remote Replication vermindert het risico op gegevensverlies aanzienlijk. En dankzij gecentraliseerde opslag kunnen kosten voor gegevensopslag en -beheer worden verlaagd.

Meer over CELVIN NAS Server